Če imaš vprašanje, ti z veseljem pomagam! 041 976 176 in info@maraco.si

Pri naročilih v vrednosti nad 40€ je poštnina BREZPLAČNA :)

V primeru manjših naročil je cena poštnine sledeča: 1,95€ za naročila v vrednosti med 15 in 39,99€ ter 3,50€ za naročila v vrednosti do 15€. 


Pogosta vprašanja


Imaš vprašanje glede nakupa v naši spletni trgovini, me želiš vprašati za nasvet? Ni problema! Vedno sem ti na voljo. Pišeš mi lahko na info@maraco.si ali pa me pokliči na 041 976 176. 

Če te zanimajo bolj splošna vprašanja, ki jih pogosto dobivamo od naših strank, pa sem ti pripravila kratek seznam, ki ti bo v pomoč :) 


Kako lahko opravim nakup v spletni trgovini Maraco.si?                                                                                            

Nakup v naši spletni trgovini Maraco.si je zelo preprost. Izbereš izdelek, ki ti je všeč, ga daš v košarico in greš na blagajno. V okenca vpišeš podatke za dostavo, izbereš način plačila, vpišeš kodo za popust, če jo imaš in izdelek bo že na poti k tebi :)

 

Kaj je Maraco klub zvestobe? Kakšne so ugodnosti, če se včlanim?                                                                        

Maraco klub zvestobe je naš mega, kul VIP klub :) Je popolnoma brezplačen, prinaša ti posebne ugodnosti kot so: nagrajevanje vsakega nakupa, posebne akcije, rojstnodnevno darilce,... :) Vse kar moraš storiti je, da v obrazec vpišeš podatke. Vse je popolnoma enostavno in brezplačno!

 

Kdaj bom prejela paket, ki sem ga naročila v spletni trgovini Maraco.si?                                                                

Naj te razveselim, da boš paket prejela že naslednji dan, v kolikor si izdelek naročila do 16. ure :) Vsi izdelki, ki so na naših spletnih poličkah so na zalogi. Izdelke naročene med vikendom pa bomo odposlali v ponedeljek, tako, da bodo pri tebi v torek.

 

Koliko stane poštnina v spletni trgovini Maraco.si?                                                                                                    

Če naročiš izdelke v skupni vrednosti 40,00€ ali več, je poštnina popolnoma brezplačna. Pri nakupu od 15,00 do 39,99€ poštnina stane 1,95€, pri naročilih v vrednosti do 14,99 pa 3,50€. Če izbereš plačilo po povzetju, ti pošta zaračuna še 1,05€ provizije (žal na ta strošek nimamo vpliva). 

 

Na kakšen način lahko plačam v spletni trgovini Maraco.si?                                                                                     

Pri nas lahko plačaš na 2 načina. Prvi je plačilo po povzetju, kar pomeni, da paket plačaš z gotovino dostavljalcu Pošte Slovenije, ko ti paket prinese na dom. V tem primeru žal nimamo vpliva na dodaten strošek provizije, ki ga zaračuna Pošta Slovenije 1,05€.

Drugi in zate najugodnejši način je, da paket plačaš po predračunu (s položnico ali preko spletne banke).

 

Ali lahko kupljene izdelke vrnem?                                                                                                                                   

Seveda. Izdelki na naših spletnih poličkah so skrbno izbrani, vedno v koraku s časom in svetovno modo. Če pa vseeno ne boš zadovoljna z našimi izdelki nam jih lahko nepoškodovane vrneš, mi pa ti bomo vrnili ves denar. Za to imaš kar 30 dni časa. Vse kar moraš storiti je, da nas o vračilu obvezno obvestiš v roku 14 dni na email info@maraco.si ali pa nas pokličeš na telefonsko številko 041 976 176. Nato imaš še 16 dni časa, da nam izdelek skupaj z računom pošlješ nazaj. Pri vrnitvi izdelkov nosiš strošek, ki nastane s samim vračilom. 

 

Kaj se zgodi, če naročim paket, nato pa me v času dostave ni doma?                                                                     

Nič ne skrbi :) V kolikor te v času dostave ni doma, ti dostavljalec Pošte Slovenije v nabiralniku pusti listek o prispeli pošiljki. S tem listkom lahko v izbrani poslovalnici Pošte Slovenije dvigneš tvoj paket.

 

Nisi našla odgovora na vprašanje?                                                                                                                                 

Pokliči me na 041 976 176 ali mi piši na e-mail naslov info@maraco.si. Kontaktiraš me lahko tudi preko pogovora v živo, ki se nahaja v desnem spodnjem kotu naše spletne trgovine. Z veseljem ti bom odgovorila tudi na vsa vprašanja na našem Facebook profilu Maraco.si.