Če imaš vprašanje, ti z veseljem pomagam! 041 976 176 in info@maraco.si

Pri naročilih v vrednosti nad 40€ je poštnina BREZPLAČNA :)

V primeru manjših naročil je cena poštnine sledeča: 1,95€ za naročila v vrednosti med 15 in 39,99€ ter 3,50€ za naročila v vrednosti do 15€. 

 


1. 30 DNEVNA GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Izdelki na naših policah so skrbno izbrani, vedno v koraku s časom in svetovno modo. Če pa vseeno ne boš zadovoljna z naročenimi izdelki nam jih lahko vrneš v 30 dneh, mi pa ti bomo vrnili ves denar! 

Nakup v naši spletni trgovini je popolnoma varen tako, da lahko nakupuješ brez skrbi. V primeru, da z izdelkom ne boš zadovoljna ali ti ne bo ustrezal nam lahko nepoškodovan izdelek vrneš, mi pa ti bomo v najkrajšem možnem času vrnili kupnino na tvoj bančni račun ali v obliki dobropisa za našo trgovino. :) 

 

2. BREZPLAČNA POŠTNINA

Svojim strankam ponujamo brezplačno poštnino za vse nakupe nad 40€. 

 Pri manjših naročilih pa je cena poštnine naslednja: 

1,95€ za naročila v vrednosti med 15 in 39,99€. 

3,50€ za naročila do 14,99€.

 

3. HITRA DOSTAVA - DANES NAROČIŠ, JUTRI DOBIŠ!

Izdelke naročene do 16.ure bomo odposlali še isti dan, pri tebi bodo tako že naslednje jutro.

V kolikor te v času dostave paketa ne bo doma nič ne skrbi, saj ti bo dostavljalec pustil listek v poštnem nabiralniku. S tem listkom lahko nato dvigneš svoj paket na lokalni pošti :) 

 

P.S.: želim si, da paket dvigneš čimprej, saj bom le tako tudi jaz zadovoljna, ko bom videla, da si z našim izdelki še večja lepotica :) 

 

4. BREZPLAČNA POMOČ IN NASVETI

 Če imaš vprašanje o naših izdelkih ali pa te zanima kako kombinirati modne dodatke, da boš videti popolno me kontaktiraj.

Za kakršno koli vprašanje sem ti na voljo vsak delovnik med 9.00 in 17.00.  

Lahko mi pišeš na e-mail info@maraco.si, izpolniš online obrazec (zavihek desno spodaj) ali me pokličeš na telefonsko številko 041/976-176. Z ekipo smo ti na voljo tudi na Facebook strani Maraco.si, kjer boš vedno dobila hiter odgovor.

 

 5. PREPROST NAKUP

 Nekaj klikov, vpis podatkov za dostavo in izdelki so že tvoji! 

 Nakup v naši spletni trgovini je izjemno preprost. Potrebno je le izbrati izdelek in vpisati podatke za dostavo. Prijava oz. registracija za nakup ni potrebna, ti pa prinaša posebne ugodnosti. :)

 

6. DODATNI POPUSTI, POSEBNA PRESENEČENJA

 Bodi VIP, včlani se v Maraco klub.

Če si želiš še dodatnih ugodnosti se lahko včlaniš v Maraco klub, kjer bomo poskrbeli, da bodo članice Maraco kluba vedno obveščene o novostih na naših poličkah, deležne bodo posebnih presenečenj in popustov.

 

P.S.: naj ti povem nekaj na uho. Obljubiš, da bo ostalo med nama? Maraco klub se splača! :) Zakaj? Preveri tukaj:)