Če imaš vprašanje, ti z veseljem pomagam! 041 976 176 in info@maraco.si

Pri naročilih v vrednosti nad 40€ je poštnina BREZPLAČNA :)

V primeru manjših naročil je cena poštnine sledeča: 1,95€ za naročila v vrednosti med 15 in 39,99€ ter 3,50€ za naročila v vrednosti do 15€. 


Se sprašuješ kdo stoji za to stranjo? Te zanima kdo pripravlja koristne nasvete zate? Te zanima kdo poskrbi, da je večer zaradi pozitivne misli lepši? :) 

 

Dovoli, da se ti na kratko predstavim :) Moje ime je Tamara in verjetno sem tako kot ti velika modna navdušenka.

 

Obožujem vse kar je povezano z modo, rada imam nakupovanje in modne stvari. Verjetno te zanima zakaj sem odprla spletno trgovino ravno z modnimi dodatki in nakitom. Naj ti povem, da sem v najstniških letih prehodila ogromno ur po trgovinah. Saj veš kako je, ko se prijateljice odpravijo v shopping :D A že takrat sem imela težave, saj mi ponavadi večina stvari ni bila nič kaj všeč. Če sem že našla kakšne lepe hlače in majico pa se mi je celoten outfit zdel izjemno pust, brez okusa. Z nakitom je v trgovinah vedno tako, tako. Če že najdeš kaj lepega obstaja velika verjetnost, da bo tudi tvoja prijateljica imela enako stvar. Tako sem se odločila, da ti ponudim samo izbrane kose modnih dodatkov, ki bodo naredili tvoj izled popoln. Verjetno imaš včasih podobne težave kot sem jih imela jaz. Omara je prepolna, na koncu pa ne veš kaj bi lahko kombinirala med seboj, ne veš katera verižica paše k kateri majici in podobno :) Ja, poznam ta občutek. In to zelo dobro.

 

Želela sem ti malce olajšati nakupovanje, zato naša spletna trgovina omogoča nakupovanje po barvi. To pomeni, da imaš na prvi strani spletne trgovine bogat barvni meni, ki ga sestavlja kar 20 različnih barv. Uporaba je čisto preprosta, enostavno klikneš na želeno barvo in že imaš pred seboj vse modne dodatke in nakit v tej barvi. Preprosto, ne? :) Naj ti pojasnim na kratkem primeru. Če imaš rada klasiko in boš izbrala črno barvo, boš v naslednji sekundi pred seboj imela verižice, zapestnice, prstane, uhane, rute, torbice, denarnice v črni barvi :)

 

Resnično si želim, da bi se v moji spletni trgovini počutila domače, da bi vse potekalo brez težav. Nakup je izjemno preprost in 100% varen. Plačaš lahko po povzetju, ko ti poštar prinese naš modni paketek ali s položnico. Vsak nakup ima 100% garancijo zadovoljstva, kar pomeni, da lahko izdelek vrneš v roku 30 dni, če z njim ne bi bila zadovoljna. Vendar si upam trditi, da to pri nas ni mogoče :) Pri nas boš tudi deležna izjemno hitre dostave. Če naročiš do 16.ure, bo paketek pri tebi že naslednje jutro. Ja, res se trudimo, da smo hitri :)

 

Bodi del naše zgodbe in mi pomagaj, da postanem najboljša prijateljica vseh modnih navdušenk.