Če imaš vprašanje, ti z veseljem pomagam! 041 976 176 in info@maraco.si

Pri naročilih v vrednosti nad 40€ je poštnina BREZPLAČNA :)

V primeru manjših naročil je cena poštnine sledeča: 1,95€ za naročila v vrednosti med 15 in 39,99€ ter 3,50€ za naročila v vrednosti do 15€. 

EOS balzam za ustnice

 

KOOOOOOOOONČNO MI JE USPELO :)


 

Moje ime je Tamara in že od nekdaj obožujem modo in vse kar je z njo povezano. Po najboljših močeh se trudim, da bi ti nakupovanje na www.maraco.si bilo v užitek, da bi vedno lahko izbirala med najnovejšimi stvarmi v svetu mode.

 

Naj ti najprej zaupam težavo, ki me je mučila že nekaj let. Nikakor se nisem mogla znebiti razpokanih ustnic. Ja, verjetno tudi ti veš kakšen zoprn občutek je to. Pozimi mraz, poleti vročina in močni sončni žarki. Moje ustnice pa pogosto razpokane in boleče :/ 

 

Preizkusila sem zares veliko krem in balzamov za ustnice, a nikakor nisem mogla najti tistega pravega, ki bi mi pomagal pri tej težavi - čeprav naj bi dejansko bili vsi namenjeni prav temu.

Obstaja sicer vrsta balzamov različnih znamk, z raznimi dodatki - a glavne sestavine pri večini ostajajo iste. Ne samo, da delujejo tako, da ustnice navlažijo le za kratek čas, potem pa jih čisto izsušijo, da ponovno veselo uporabiš balzam. Nekatere sestavine so tudi strupene (recimo parabeni, ki jih prepoznaš po končnici "paraben" - npr. methyparaben, butylparaben, propylparaben,...). Morda se nikoli nisi vprašala, ali na svoje ustnice in posledično v svoje telo vnašaš dejansko strupene snovi. Zato ti povem, da si z nanašanjem izdelkov, ki vsebujejo parabene, delaš pravzaprav škodo, saj jih povezujejo z različnimi boleznimi in so tudi dokazano toksični, kljub temu pa so žal še vedno množično v uporabi. 

 


Ko sem izvedela to, sem takoj pričela iskati balzam, ki bi bil mojemu telesu bolj prijazen. 


IN...... Pred približno 1 letom se je zgodila velika sprememba. Na bolje :)

Prijateljica mi je iz potovanja po Londonu prinesla majhno darilce. Bilo je v oblike jajčke in dejansko nisem vedela, kaj to sploh je :) Vse kar mi je rekla je bilo: "Preizkusi, ne bo ti žal!" Tega darila ne bom nikoli pozabila. Bil je nov, super balzam za ustnice po imenu EOS

Seveda sem kar hitro preverila sestavine, in ko sem videla, da vse "štima", sem začela raziskovati.

Ko sem odprla majhno, priročno "jajčko" je zadišalo po jagodah (priznam, s tem vonjem me lahko podkupiš :)). Že sam nanos balzama je bil drugačen. Predvsem mi je bilo všeč, da je v obliki polkrogle - pri klasičnih balzamih v palčki se le-ta namreč pogosto zlomi.

Torej, nanesla sem EOS, potem pa se je začelo čakanje, da vidim rezultat. OK, tisti omamno čudovit vonj mi je bil že takoj všeč, prav tako je bila mazljivost balzama super. Občutek na ustnicah pa... NAJBOLJŠI! Mehke ustnice, svilnat občutek :) In ta občutek, skupaj z vonjem je kar trajal in trajal :) 


Hmmm, kmalu sem trčila na realna tla, ko sem izvedela, da se EOS-a ne da kupiti v Sloveniji :/ KAAAAJ? Tako super stvarca, pa je še ni pri nas? 

"No ja, bo pa treba spet kupiti nekaj, kar je pač na voljo na poličkah v Sloveniji" sem si mislila, ko sem porabila moj jagodni EOS. Sicer sem pazila, da bi kupila takšen balzam, ki bi bil kar se da naraven (pa še mislila sem, da bom malo privarčevala in bila vseeno zadovoljna z njim).. Ampak moje ustnice niso bile več tako mehke kot prej :( 

Takrat sem vedela, da mora EOS NUJNO priti na poličke v Sloveniji... in končnoooooo mi je uspelo! :) Tako ti danes ponosno predstavljam 5 različnih EOS balzamov na naših poličkah. Priznam, zdaj sem zares zadovoljna in presrečna :) 


Res je, da je balzam EOS malce dražji od ostalih balzamov za ustnice, ki jih najdeš v trgovini, ampak takoj ti razložim, zakaj. Poleg tega, da naredi tvoje ustnice božansko mehke in navlažene, da res neverjetno čudovito diši, vse sestavine v njem "štimajo". To pomeni: 

1. Je 100% naraven. 

2. Vsebuje 95% organskih sestavin. 

3. NE vsebuje umetnih dišav, ampak izključno naravne izvlečke rastlinskega izvora (ne vsebuje ftalatov). 

4. NE vsebuje parabenov. 


K temu pa dodam še, da je precej večji od večine ostalih balzamov, zato ga lahko uporabljaš dosti dlje. 

 

Se prepoznaš v moji zgodbi? Te moti neprijeten občutek razpokanih ustnic? Balzam, ki ga imaš pa enostavno ni pravi?

Zakaj bi uporabljala nekaj, kar dejansko škodi tvojemu telesu, namesto da bi ti koristilo? 

 

Preizkusi EOS in uživaj v čudovito mehkih in dišečih ustnicah. Na naših poličkah ga najdeš v kar 10 čudovitih vonjih: 

-       EOS Lemon drop SPF 15 (limona z zaščitnim faktorjem) 

-       EOS Strawberry Sorbet (jagoda) 

-       EOS Pomegranate Raspberry (granatno jabolko & malina) 

-       EOS Summer Fruit (jagoda & borovnica & breskev) 

-       EOS Blueberry Acai (borovnica & acai jagode) 

-       EOS Honeysuckle Honeydew (medena melona)

-       EOS Sweet Mint (sladka meta) 

-       EOS Coconut Milk (kokos) 

-       EOS Vanilla Mint (vanilija & sladka meta) 

-       EOS Blackberry Nectar (robida) 

 

 Sicer sem ti že povedala, da me lahko podkupiš z vonjem jagode, ampak dejansko vsi, čiiiiisto vsi EOS balzami noro dišijo :) 


150% (ja, ne samo 100% :)) sem prepričana, da boš z EOS-om zelo zadovoljna.